kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Byznys & Reality » Zelené město Heights: harmonie zeleně a stylu

Zelené město Heights: harmonie zeleně a stylu

domy
Foto: Daramis
Úspěšný projekt Zelené město přichází s již čtvrtou etapou nazvanou Zelené město Heights a nabídne výhledy i moderní architekturu. Na okraji Jarova a Hrdlořez nově vyrostou dva deseti patrové bytové domy, které na český realitní trh přinesou 232 moderních bytů. Za projektem stojí developerská společnost DARAMIS, která letos úspěšně dokončila třetí etapu projektu Zelené město 3 Premium a v brzké době začne s výstavbou čtvrté etapy. Majitelé nových bytů se mohou těšit především na moderní design stavby, jedinečné výhledy a zeleň v okolí projektu včetně krásného sadu Třešňovka.

Příroda na dosah

Projekt Zelené město Heights, stejně jako jeho předchozí etapy, nabídne bydlení na skvělé adrese v hlavním městě a zároveň v blízkosti jednoho z nejkrásnějších údolí v Praze s výhledem do rozlehlé Třešňovky. Cesty okolo vrchu Smetanka či podél řeky Rokytky jsou ideální pro jízdu na kole, výlety s dětmi či venčení domácích mazlíčků, ranní jogging a dokonce i nordic walking. V blízkosti projektu se také nachází veškerá občanská vybavenost, včetně perfektní dopravní dostupnosti do centra Prahy – jak autem, tak i městskou hromadnou dopravou.

Přes dvě stě bytů

Projekt brzy nabídne 232 nových bytů ve dvou desetipodlažních budovách. Nabízené byty budou o velikostech 1+kk až 4+kk a výměrách 34 m² až 100 m². Jedná se o ideální byty pro jednotlivce, páry i rodiny, případně jako skvělá investice do budoucna. U každého bytu bude součástí balkon, sklep i vlastní parkovací stání, které se bude nacházet v jednom ze tří podzemních podlaží. V rámci projektu jsou plánovány také tři komerční prostory. V blízkosti bude vybudováno i venkovní sportoviště, které poskytne majitelům dostatek pohybu či relaxace.

Virtuální realita

Daramis se svým klientům vždy snaží nabídnout to nejlepší. Nově přináší možnost prohlédnutí a projití si bytu již při jeho výběru, a to díky virtuální realitě, která poskytne nahlédnutí do blízké budoucnosti. Součástí virtuální prohlídky budou i vzorové byty, jež budou kompletně zařízené nábytkem. Klient si bude moci při výběru zvolit také ze standardů, které se budou například týkat podlah, a to hned v několika barevných variantách. Tato služba bude pro klienty dostupná, ať se budou nacházet kdekoliv. Postačí připojení k internetu a elektronické zařízení.

Realizace projektu

Zahájení výstavby projektu se plánuje během prvního čtvrtletí roku 2022. Kolaudace projektu se očekává na konci Q4 2024. Více se dozvíte na www.zelene-mesto.cz.

Společnost Daramis

Díky neustálému hledání nových příležitostí a špičkové kvalitě realizovaných projektů zanechává developerská společnost Daramis v České republice výraznou stopu a je považována za jednoho z hlavních vyhledávaných realitních partnerů na tuzemském trhu. Založena byla v roce 2000, do dnešního dne úspěšně zrealizovala 23 projektů a předala přes 3300 bytových jednotek. Daramis se těší na moment, kdy mezi její dokončené projekty přibude také čtvrtá etapa projektu Zelené město Heights.

Autor: Libor Strnad

Galerie

Foto: Daramis

Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky