kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Promotion » Investujte do rezidenčních apartmánů. Česká společnost MyResorts nabízí ve vybraných lokalitách luxusní resorty s veškerým servisem i zhodnocením

Investujte do rezidenčních apartmánů. Česká společnost MyResorts nabízí ve vybraných lokalitách luxusní resorty s veškerým servisem i zhodnocením

Holiday resort Mandré
Foto: MyResorts
Ať už hledáte atraktivní investiční příležitost, nebo jen chcete mít své vlastní místo k relaxaci, se společností MyResorts si můžete své sny splnit. Ve výběrových lokalitách v Chorvatsku a na českých horách nabízí nezapomenutelné zážitky v prémiových holiday resortech se zajištěním veškerého servisu.

MyResorts působí na českém trhu jako jedna vůbec z prvních společností, která luxusní holiday resorty nejen staví, ale zároveň obstarává jejich kompletní provoz. Díky tomu získají majitelé veškerý komfort na úrovni pětihvězdičkového hotelu s prémiovými službami concierge, recepcí, vnitřním i venkovním wellness, restauracemi, bary a řadou dalších služeb.

Pořiďte si vlastní apartmán nebo investujte do fondu

Originální holiday resorty s osobitým designem představují i zajímavé investiční příležitosti, a to se stálým zhodnocením. MyResorts totiž zajišťuje kompletní údržbu apartmánu i ve chvíli, kdy ho nevyužíváte. Zároveň se stará o jeho pronájem a veškeré realitní služby.

Kromě koupi samotného apartmánu umožňuje MyResorts být také u samotného zrodu holiday resortů. U vznikajících projektů exkluzivně nabízí investiční podíly prostřednictvím fondu kvalifikovaných investorů, jejichž správu a veškerý servis s ní spojený zajišťuje.

Chorvatsko, Jeseníky i Orlické hory

MyResorts již takto úspěšně provozuje v Jeseníkách horské apartmány Filipovice, které byly oceněny jako realitní projekt roku Olomoucka 2018. Ve Filipovicích chystá i stylový aparthotel Stará Pošta a v Ramzové-Ostružné nyní buduje aparthotel Lesní stráně s unikátním lesním wellness. V přípravě je dále i moderní skiareál aparthotel Bukovka v Orlických horách. Kromě projektů v Česku nyní MyResorts připravuje na chorvatském Pagu v oblasti Mandré přímořské vilové apartmány.

Pro více informací navštivte stránku Myresorts.eu.

Galerie

Foto: MyResorts

Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky