kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Promotion » Břevnovská Galerie Kuzebauch se zúčastní letošního veletrhu umění Art Prague

Břevnovská Galerie Kuzebauch se zúčastní letošního veletrhu umění Art Prague

umění
Foto: Galerie Kuzebauch
Letošní veletrh současného umění Art Prague představí již po jedenadvacáté galerijní činnost a díla mnohých umělců. Bude se odehrávat v úplném srdci Prahy, v barokně přestaveném Hrzánském paláci situovaném pár kroků od Staroměstského náměstí. Třípatrovou budovu na týden obsadí veletrh současného umění, kterého se Galerie Kuzebauch již po několikáté účastní.

Výstavní činnost v břevnovské galerii

Letošní výstava bude průřezem díly umělců vystavujících v Galerii Kuzebauch v roce 2022. Prostor ozdobí, mimo jiné, díla mezinárodně uznávaného sklářského umělce Petra Stanického a Martina Janeckého. Díla Kláry Horáčkové a Vendulky Prchalové budou pozvánkou – sklářské umělkyně totiž výstavy v břevnovském galerijním prostoru ještě čekají. Klára svoji tvorbu představí hned v závěsu veletrhu Art Prague. Vendulka, hned po Kláře, v zimě cyklus výstav v Galerii Kuzebauch pro letošní rok zakončí.

umění
Foto: Galerie Kuzebauch

Co sklář, to jiný přístup

Kromě těchto sklářských výtvarnic budou na veletrhu vystavena díla Františka Skály a Martina Janeckého, jejichž společně vytvořené pitoreskní sošky byly v břevnovské galerii k vidění na začátku letošního roku. Vystřídala je Zuzana Kubelková, vycházející v tvorbě ze svých abstraktních maleb, které převádí do svých objektů díky speciálním autorským technikám. Lucie Švitorková se se svými tavenicemi se skrytými dekory představila před létem. Jakub Berdych pro svoje tavené objekty využívá jako formu obaly od různého zboží a Jakub Berdych Karpelis přináší hlavy, které pod rouškou bizarnosti ukrývají práci s mnoha technikami a materiály.

umění
Foto: Galerie Kuzebauch

Z veletrhu Art Prague můžete zamířit do Galerie Kuzebauch, kde bude v tomto týdnu poslední možnost vidět výstavu Okurková saisona výtvarníků otce Berdycha a syna Berdycha Karpelise.

Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky