kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Promotion » Jet Industrial Lease přinesl během 18 měsíců svým investorům zhodnocení 19,84 procenta

Jet Industrial Lease přinesl během 18 měsíců svým investorům zhodnocení 19,84 procenta

dolary
Foto: Pexels
Nemovitostní fond Jet Industrial Lease patří do skupiny fondů české investiční společnosti Jet Investment. S aktuálním portfoliem v hodnotě 2,8 miliardy korun se zaměřuje na středoevropský trh industriálních a komerčních nemovitostí, kam investuje prostředky svých zakladatelů a kvalifikovaných investorů s očekávaným až 8% zhodnocením vložených financí.

Investment trend

Jet Industrial Lease SICAV, a. s., je otevřený fond kvalifikovaných investorů. Přímá minimální investice činí 5 milionů korun (respektive 1 milion korun přes partnera Conseq), partneři Jet Investment do něj doposud investovali 102,5 milionu korun. Očekávaný výnos představuje 8 procent ročně, za poslední rok (1. 7.2021–30.6. 2022) přinesl investorům zhodnocení 20,21 %. Aktuální portfolio fondu v hodnotě 2,8 miliardy korun tvoří prémiové areály v Česku, Německu a Polsku, plně obsazené bonitními nájemci s dlouhodobými nájemními smlouvami.

„Specializujeme se na investice do industriálních a logistických prostor, které v rámci trhu real estate vykazují největší přidanou hodnotu. V zájmu diverzifikace se však angažujeme také v oportunistických investicích do komerčních aktiv, například v oblasti administrativních nebo multifunkčních budov,“ říká výkonný ředitel fondu Pavel Drabina.

Jako jediný fond v ČR se Jet Industrial Lease zaměřuje na model sale & leaseback, obvyklý v západní Evropě, tedy odkup nemovitosti od prosperujících průmyslových společností a jejich zpětný pronájem danému podniku. Oddělením samotného podnikání od vlastnictví a specializované správy nemovitostí dochází ke zvyšování hodnoty jak zainvestovaných nemovitostí, tak k uvolnění kapitálu pro samotné podnikatele k dalšímu rozvoji jejich core byznysu.

Jet Industrial Lease patří do skupiny fondů české investiční společnosti Jet Investment. Ta skrze své tři private equity fondy kupuje průmyslové podniky ve střední Evropě už od roku 1997 a s vnitřní mírou návratnosti 25 procent za 25 let patří k nejúspěšnějším private equity společnostem v regionu. Fond tak čerpá z dlouhodobého skupinového know-how a porozumění potřebám industriálního trhu. „Hodnota průmyslových nemovitostí nevyplývá pouze z umístění a kvality nemovitosti, ale také z dlouhodobé bonity nájemců. Zkušenosti z průmyslu nám ji umožňují odhadnout a kriticky zanalyzovat lépe než běžnému nemovitostnímu investorovi či developerovi,“ vysvětluje hlavní devízu přístupu fondu Pavel Drabina.

Foto: Estate

Highlight

Fond Jet Industrial Lease SICAV, a. s., přinesl svým investorům za poslední rok (1. 7. 2021–30. 6. 2022) zhodnocení 20,21 %. Fond již proinvestoval 2,6 miliardy korun a další investice jsou naplánovány i pro příští rok. Směřovat budou do prémiových industriálních a komerčních realit ve středoevropském regionu.

Disclaimer: Toto je propagační sdělení. Než provedete jakékoli konečné investiční rozhodnutí, přečtěte si, prosíme, statut fondu a sdělení klíčových informací pro investory. Uvedená cílová návratnost představuje odhad budoucí výkonnosti založený na aktuálních tržních podmínkách a nepředstavují přesný ukazatel. Váš zisk se bude lišit v závislosti na tom, jaká bude situace na trhu a jak dlouho budete investici držet. Podílníkem, obmyšleným, zakladatelem, společníkem nebo tichým společníkem tohoto fondu se může stát pouze kvalifikovaný investor.

Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky