Announce The Latest News

attract clients with useful information
Výsledky vyhledávání

Blog List – Sidebar Right

Blog List template can be selected from Theme Options – GRID or LIST layout. This is the Grid layout.

České Budějovice

Kvartální report: Ceny bytů mimo Prahu rostly rekordní...

Jak vypadal realitní trh v posledním čtvrtletí?

Ivan Rámeš a Tomáš Havelka

Rámeš a Havelka z Havel & Partners: Paradoxně je ...

I jednoduchý náčrt může být chráněn autorským právem a jakákoli jeho změna, úprava nebo rozpracování je možné jen se svolením autora. Jednoduchá poučka působí v oblasti developmentu mnohdy komplikace. Třeba v případě karlovarského hotelu Thermal nebo pražského obchodního domu Máj. „Než se pouštět do složitých debat o změnách nebo úpravách staveb, je nejlepší vše předem ošetřit licenční smlouvou,“ říkají v rozhovoru advokáti Ivan Rámeš …

Michal Voráček

Michal Voráček: Mám rád, když se starý činžák mění k l...

Nazývají ho mediální legendou, magnátem či mediálním guru. Na oběd si s ním nezajdete. Jí jen jednou denně mezi osmou a devátou večer, zato pořádně. Jinak si dá za den 12 až 15 šálků kávy, vypije deset až dvanáct litrů vody Evian, první tři litry hned po ránu, a hojně kouří. „Posledních 25 let dodržuji takovou triádu: Cigarety cévy zužují, kafe je roztahuje a …

EXPO

Travel News: Navštivte EXPO 2020 v Dubaji

Jaké cestovatelské tipy jsme si pro vás připravili?

Designblok

Designblok se na podzim promění v les a prales

Tématem, které tradičně propojuje jednotlivé části festivalu, se pro letošní ročník Designbloku stane LES. Festival se letos v říjnu potřetí vrátí do smíchovského Gabriel Loci a klášterní prostory obohatí po loňském úspěchu budova Uměleckoprůmyslového musea v Praze. UPM bude opět koncepčně laděným výstavním prostorem s vlastním tématem PRALES. 24. ročník největšího českého festivalu designu a módy proběhne od 5. do 9. října 2022.

Petr Kovařík

Steiner & Kovarik vyvíjí čokoládu s léčivými účin...

V dobách první republiky patřily České země mezi přední výrobce čokolády. Pozdější události byly k sladké tradici bohužel dosti nekompromisní, a tak lukrativní tradice zpracování kakaa prakticky vymizela. Malí výrobci byli vytlačeni už za socialismu, velcí producenti průmyslového typu nakonec padli do rukou zahraničních potravinářských korporátů a renesance chocolatierského řemesla se nekonala. Tu a tam se ale samozřejmě objeví nadšenci, kteří se rozhodnou situaci …

Porovnejte nabídky