kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Byznys & Reality » Storyous: Urychleně vyvíjíme nástroje, které pomohou českým restauracím

Storyous: Urychleně vyvíjíme nástroje, které pomohou českým restauracím

nástroje, které pomohou českým restauracím
Zdroj/foto: Se souhlasem společnosti Storyous
Mapa s podniky, které i v nouzovém stavu vaří, nebo iniciativy na sociálních sítí, jež mají motivovat k nákupu jídla s sebou. To jsou jen některé novinky, které firma Storyous poskytující digitální systém pro správu gastronomických zařízení spustila v minulých dnech. „Chceme, aby lidé mohli objednávat jídlo s sebou online z co největšího množství restaurací,“ říká Anna Skubkova, ředitelka marketingu společnosti.

Jak výrazně krize spojená s koronavirem zasáhla váš byznys?

Storyous je technologická firma, která vyvíjí software pro řízení gastroprovozů. Naši klienti jsou tedy nejzasaženější skupinou. Dle dat z našich pokladních systémů, které máme umístěné ve třech tisících gastro provozů po celé České republice, evidujeme pokles tržeb o 89 %. To je likvidační. Otevřeno má asi jen čtvrtina podniků, ostatní často ani neví, že by mohli dále i za ztížených podmínek fungovat a vydávat jídlo s sebou. Anebo netuší, jak se v této situaci dostat k zákazníkům. 

Jaké nástroje využíváte k boji za minimalizaci ekonomických škod?

Urychleně vyvíjíme nástroje, které digitálně propojí restaurace a jejich zákazníky. Chceme, aby lidé mohli vyhledávat, objednávat a platit jídla s sebou online z co největšího množství restaurací. Dáváme dohromady mapu kde-se-najim.cz, kde lidé najdou podniky, které to nevzdaly a stále pro ně vaří. Pod hashtagy #kdesenajim a #zachrangastro se snažíme nabádat lidi, aby si v dnešní situaci alespoň jednou za čas objednali jídlo s sebou, a pomohli tak restauracím přežít. Na mapu dáváme všechny, o kom se dozvíme, že mají otevřeno. U některých je pak ona možnost objednat jednoduše online.

Jakými alternativami nahrazujete konzervativní postupy, které teď není možné aplikovat? 

Naším posláním je digitalizovat administrativní procesy v gastroprovozech tak, aby se restauratéři mohli plně věnovat hostům. Nezávisle na krizi jsme onou alternativou, která má nahradit neefektivní staré postupy a stát se novou normou podnikání v gastronomii. 

Co pozitivního si ze současné krize odnášíte?

Česká gastronomie bude současnou krizi těžce zasažená. Spousta provozů ji nepřežije a ty ostatní si budou muset velice dobře hlídat své podnikání, zásoby a finanční ukazatele. To myslím bude pozitivní změna. A věřím, že k ní Storyous ze své pozice komplexního řešení pro restaurace přispěje.

www.kde-se-najim.cz

nástroje, které pomohou českým restauracím
Zdroj/foto: Se souhlasem společnosti Storyous
nástroje, které pomohou českým restauracím
Zdroj/foto: Se souhlasem společnosti Storyous
nástroje, které pomohou českým restauracím
Zdroj/foto: Se souhlasem společnosti Storyous
Zdroj/foto: Se souhlasem společnosti Storyous

Autor: Roberto Klaus

Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky