kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Promotion » Na byznysový oběd nebo večeři zajděte do restaurace The Artisan: Nápaditá česká kuchyně s příběhem

Na byznysový oběd nebo večeři zajděte do restaurace The Artisan: Nápaditá česká kuchyně s příběhem

The Artisan
Foto: The Artisan
Pražský hotel Marriott V Celnici prošel v minulém roce rozsáhlou rekonstrukcí, prostory hotelu tak nově nabízí hned několik možností pro posezení a občerstvení – restauraci The Artisan s moderní českou kuchyní a rovněž bar a kavárnu, které jsou ideálním poklidným místem pro obchodní setkání.

Restaurace The Artisan je proslulá svou otevřenou kuchyní a také pro svůj interaktivní servis, od obsluhy a kuchařů se tak dozvíte o jednotlivých pokrmech i sebemenší detaily. The Artisan používá výhradně suroviny od pečlivě vybraných farmářů z okruhu cca 200 kilometrů od Prahy, sezónnost a čerstvost surovin jsou totiž důležitou součástí příběhu udržitelnosti této vyhledávané pražské restaurace.

Místní šéfkuchař, David Rejhon, prosazuje tzv. zero-waste koncept. Ten je postavený na pravidelné fermentaci, nakládání, zavařování či sušení, restaurace má ale i vlastní zahrádku a vnitřní kultivátor, kde kuchaři pěstují bylinky, jedlé květy a výhonky. Do budoucna je v plánu rovněž vlastní skleník a kompostér.

Pokud chcete pozvat své obchodní partnery, přátele nebo rodinu do nové, neotřelé restaurace s moderní českou kuchyní, The Artisan je to pravé místo. Během všedního dne můžete zajít na vybrané pokrmy z polední nabídky Business Lunch, ta každý týden přináší zcela nové menu a podává se vždy od 12 do 15 hodin.  

Nové večerní menu servírované od pondělí do soboty od 18 do 23 hodin nabízí mezi předkrmy například uzené kachní prso s rebarborou a domácím pampeliškovým medem nebo tradiční kulajdu s nakládanými houbami, křepelčím vejcem a koprem. Z hlavních chodů se pak můžete těšit mimo jiné na jesetera s kedlubnou a kaviárem z Rieslingu, „artisanskou“ svíčkovou s karlovarským knedlíkem a jako vegetariánskou variantu můžete zvolit grilovaný květák s vejcem 62 a ořechy. 

V Marriottu si také můžete v místní kavárně vychutnat výběrovou kávu a domácí koláče. A pokud si chcete dopřát sklenku výtečného vína či některý ze signature koktejlů, k dispozici je vám vyhlášený hotelový bar.

Foto: The Artisan

Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky