
Podzimní RestaurantWeek® má rekordní účast. Láká do restaurací v prémiových hotelích i na klasiku u Pohlreicha
Podzimní ročník RestaurantWeek® potrvá více než měsíc. Nabízí rekordní počet zapojených restaurací, a to opět nejen v Praze, ale také

Podzimní ročník RestaurantWeek® potrvá více než měsíc. Nabízí rekordní počet zapojených restaurací, a to opět nejen v Praze, ale také

Představte si, že kdykoli zatoužíte po klidu, teple a vůni moře, stačí si sbalit jen pár věcí a vydat se

Příběh Demaco ukazuje, že i rodinná firma může uspět v konzervativním světě průmyslových nemovitostí, když propojí strategickou vizi, inženýrskou preciznost

Podzimní ročník RestaurantWeek® potrvá více než měsíc. Nabízí rekordní počet zapojených restaurací, a to opět nejen v Praze, ale také

Představte si, že kdykoli zatoužíte po klidu, teple a vůni moře, stačí si sbalit jen pár věcí a vydat se

Příběh Demaco ukazuje, že i rodinná firma může uspět v konzervativním světě průmyslových nemovitostí, když propojí strategickou vizi, inženýrskou preciznost

Mládí, důraz na lokální suroviny, zkušenosti ze zahraničí a odvaha překonávat překážky jsou hlavní ingredience restaurace Leaf.

Jaké cestovní novinky jsme si pro vás přichystali?

Letovisko i útočiště portugalských a evropských králů, to je Cascais. Klenot portugalské riviéry. Se zástupci evropské šlechty se tady potkávali

Co je nového v pražské gastronomii?

Říká se jí Švýcarsko Afriky, tento příměr o mnohém vypovídá. Botswana je krásná, bezpečná a bohatá. Září jako diamant, jejichž

Ani bistro, ani sushi bar, ale izakaya, kladou důraz na správnou definici podniku Manya jeho provozovatelé Margita Havlíková a Martin
Pomocí níže uvedeného formuláře nás můžete kontaktovat!