kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Lifestyle » Estate Lifestyle » Gourmet tip Augustine Champagne Bar by Perrier-Jouët

Gourmet tip Augustine Champagne Bar by Perrier-Jouët

Zdroj/foto: Se souhlasem Augustin
Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague, pětihvězdičkový hotel, který se rozléhá v samém srdci historického centra mezi Pražským hradem a Karlovým mostem, slaví letos 10. výročí svého působení na našem trhu. Historie hotelu však sahá až do 13. století, kdy byl založen augustiniánský klášter, ze kterého luxusní komplex vznikl. Při této jedinečné příležitosti Augustine hotel odstartuje první a jediný Champagne Bar by Perrier-Jouët v Praze.

Perrier-Jouët je exkluzivním šampaňským výjimečně bohaté šumivé chutě a je prvním z vinařských domů, který začal vyrábět suché šampaňské, a v roce 1856 dal vzniknout legendárnímu stylu Brut. Láhev Grand Brut patří mezi nejlepší z šampaňských vín.

Propojení dvou luxusních značek vygradovalo při slavnostním večeru, kdy se hojně připíjelo na 10 let Augustinu. Večerem provázela Eva Čerešňáková, kterou svým pěveckým vystoupením doplnila Monika Bagárová. Šumivou atmosféru si nenechala ujít herečka a spisovatelka Vlastina Svátková, herečka Yvetta Blanarovičová, herečka Ha Thanh Špetlíková, módní návrhářka Taťána Kovaříková a další významné osobnosti.

Champagne Bar je otevřený od 30. května každý den pro hotelové hosty a veřejnost od 12:00 do 22:00 a rozléhá se na venkovní terase v samotném srdci bývalého Augustiniánského kláštera. Klidné prostředí je obklopené zelení, které je typické pro značku Perrier-Jouët, a nabízí únik od rušného centra Prahy. Hosté si mohou vychutnat nejrůznější druhy pravého francouzského šampaňského včetně největšího skvostu Perrier-Jouët, Belle-Époque, Blanc de Blancs z roku 2006, které ohromí jiskrnou barvou světlého až bílého zlata s jemně nažloutlým odstínem, svěží perlivostí a lehkou ovocnou vůní s exotickými tóny. Pro ucelený kulinářský zážitek šéfkuchař Augustine restaurace připravil menu sladěné s šumivou chutí šampaňského. Atmosféru Champagne Baru rozvíří DJ show každý pátek večer.

Autor: Milan Novější

Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky