kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Lifestyle » Premium Ski » Grand Hotel Hradec: Architektonický skvost pod Sněžkou

Grand Hotel Hradec: Architektonický skvost pod Sněžkou

Grand Hotel Hradec
Foto: Archiv
Místo, které sází na top kvalitu a sepětí s přírodou. To je Grand Hotel Hradec, symbol toho, že Pec dokáže přitáhnout i tu nejnáročnější klientelu.

Oblíbili jste si Krkonoše, chcete si užít to nejlepší, ale provařeného Špindlu už máte dost? Vypravte se do Pece pod Sněžkou, která v posledních letech zažívá opravdový boom. Turisty už tam nelákají pouze okolní kopce, ale také nadčasová architektura a zážitková gastronomie. V hotelu Grand Hotel Hradec, postaveném ve funkcionalistickém stylu, si zakládají na kvalitě a současně úzkém sepětí s přírodou. Mix těchto hodnot přináší hostům služby, které snesou srovnání s nejlepšími alpskými středisky.

Nadstandardní pokoje

Hotelu, citlivě zasazenému do okolní krajiny, dominují slivenecký mramor, opalovaný modřín a dubové fošny. Architekti z pražského studia Mimolimit, kteří tuto stavbu navrhli, vsadili na ušlechtilé přírodní materiály, čisté linie, uměřenost, a ozvláštnili je pozoruhodnými detaily, které můžete obdivovat na každém kroku. Každý ze 68 nadstandardně velkých pokojů nabízí spoustu pohodlí i luxusní koupelny obložené břidlicí. Hostům je k dispozici také špičkové wellness centrum s moderními saunami, velkou vířivkou či Kneippovým chodníkem.

Grand Hotel Hradec
Foto: Grand Hotel Hradec

Vlastní vířivka

Pro nejnáročnější klientelu je připraven dvoupatrový Sněžka Royal Penthouse se vskutku velkorysou obytnou plochou 155 m2. Nabízí tři luxusní pokoje, tři koupelny, dvě otevřené terasy s výhledem na Studniční horu, vlastní relaxační vířivku, samostatný vchod a vlastní servis, který mimo jiné zahrnuje stálou péči portýra, jenž je k dispozici v režimu 24/7. Prostorná postel v hlavní ložnici nad obývacím pokojem je ze tří stran otevřená okolní přírodě, od které vás dělí jen stěny z tvrzeného skla. Vychutnejte si sklenku kvalitního šampaňského s dechberoucími panoramaty.

Na své si přijdou i fandové zážitkové gastronomie. Hotelová restaurace Meat & Meet pod vedením talentovaného šéfkuchaře Jana Horáka už si vysloužila uznání přísných gastrokritiků. Mladý chef s bohatými zkušenostmi ze zahraničí se nebojí experimentovat s fermentací, nakládáním, uzením, případně metodou pomalého vaření, které zvýrazňují a vyzdvihují finální chuť jednotlivých jídel připravovaných z čerstvých lokálních surovin.

Grand Hotel Hradec
Foto: Grand Hotel Hradec

Speciály z celého světa

Precizní párování pokrmů s víny má na starosti zkušený sommelier Daniel Feňo. Navštívit jej ostatně můžete také v přilehlé designové vinotéce, jež je vybavena speciály z celého světa včetně vín šumivých, mezi nimiž nechybí třeba Pierre Goubillard Réserve Premier Cru, Ruinart de Ruinart Brut Champagne, ale především L`Or De Vix Cristaux z vinařství Champagne André Beaufort. Tento unikát mezi šumivými víny obsahuje krystaly drahých kamenů, které dodávají tomuto vínu specifickou chuť a energii. Tento speciál najdete jen a pouze ve vinotéce Grand Hotelu Hradec.

Zkrátka nepřijdou ani milovníci nočního života, pro něž je k dispozici hotelový bar, kde mistři barmani každý den míchají luxusní signature drinky. Pro speciální příležitosti lze využít také privátního salonku. Nejen za hezkého počasí můžete využít i prostornou venkovní terasu přiléhající k restauraci. V zimě je velkým zážitkem lobby s hořícím krbem.

Jediný grandhotel pod Sněžkou ale není jen klasickou dovolenkovou destinací. K dispozici jsou tu také špičkové konferenční prostory s kapacitou až 180 osob, které nabízejí možnost pořádat nejrůznější školení, konference, obchodní jednání, veřejné projekce, workshopy či soukromé oslavy. Samozřejmostí je i moderní technické vybavení, takže není potřeba nic dovážet.

Mimochodem – celá budova je unikátně vytápěna dvaceti geotermálními vrty a využívá rekuperaci, za což si vysloužila ekologické ocenění Ministerstva pro místní rozvoj České republiky za moderní a energeticky soběstačnou budovu.

V Krkonoších zkrátka vysvitla nová hvězda. Než si o ní jen číst, je ale mnohem lepší ji zažít. Přijeďte do Pece vyzkoušet jediný grandhotel pod Sněžkou i vy.

Galerie

Foto: Grand Hotel Hradec

Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky