kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Lifestyle » Estate Lifestyle » Profesionální sous vide zvládnete i ve vaší kuchyni

Profesionální sous vide zvládnete i ve vaší kuchyni

Zdroj/foto: Se souhlasem Gaggenau
Vejce 63 vystihuje vaření ve vakuu. Metoda sous vide není v kuchyních žádným gastrotrendem, šéfkuchaři napříč fine diningovým polem si bez ní často neumí představit vaření. Masa jsou šťavnatá a plná vůní, zelenina chutná a přesně na skus, zmíněné ztracené vejce exkluzivní – přitom nejde o nic složitého a nedostupného...

Proč vlastně sous vide? 

Na vysušené, drolící se, mdlé steaky můžete s klidem zapomenout. Vaření potravin zavakuovaných v plastových sáčcích ve vodní lázni či páře s kontrolovanou teplotou má celou řadu výhod. Za všechny mluví nejhlasitěji intenzivní chuť. Naprosto unikátní způsob uzavření celého chuťového potenciálu do masa nebo zeleniny či ovoce zaručí minimální ztráty. Díky sous vide dostanete měkké, šťavnaté potraviny. Vakuování je absolutně přelomovou technikou i co se týká marinování. Už nemusíte počítat s několikahodinovým předstihem. Zavakuováním masa spolu s bylinkami, kořením a olejem urychlíte celý proces odležení a můžete mít grilovaný steak do půl hodiny na stole. Že by vám ale chyběl křupavý povrch masa? Není problém, stačí jej po vyjmutí krátce zprudka opéct. Je pouze potřeba se zaměřit na sílu samotného vakuování, na výběr máte například u  vakuovací zásuvky Gaggenau tři stupně dle konzistence dané potraviny.

Designové vaření na prvním místě

Profesionální technologie s důrazem na elegantní design si můžete užívat díky průkopníkovi exkluzivního kulinářství Gaggenau, který nabízí domácí vaukovací zásuvku dokonale zakomponovanou do setů vestavných spotřebičů. Vakuovací komora je viditelná pouze po vytažení zásuvky, kterou můžete doplnit kombinovanou parní troubu s plně automatickým čisticím systémem a napojením na vodu i odpad. Vakuovačka vám může být napomocná ale i dále – od prodloužení trvanlivosti a čerstvosti různých potravin až po prostou úsporu místa v lednici. Odsátí vzduchu a kyslíku předchází nežádoucí oxidaci a množení bakterií, důvodu kažení jídel. Díky nanejvýš pohodlnému a přesnému vaření s párou získáte zdravěji připravené potraviny. Přes 300 let tradice značky Gaggenau je sázkou na nejvýběrovější materiály a promyšlený produktový design. Kuchyně totiž už dávno neplní roli pouhé přípravny jídla, stal se z ní důležitý společenský a architektonický střed domácnosti.

Autor: Roberto Klaus

Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
NABÍDKA NEMOVITOSTÍ
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky