kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Byznys & Reality » Rezidence Vokovice II: U přírodní rezervace a zároveň jen pár minut od metra

Rezidence Vokovice II: U přírodní rezervace a zároveň jen pár minut od metra

Zdroj/foto: DARAMIS
V Praze 6, v těsné blízkosti chráněného území Divoké Šárky a stanice metra Nádraží Veleslavín, vzniká projekt společnosti Daramis, který na realitní trh přinese 43 moderních bytů. Majitelé nových jednotek v nejžádanějším pražském obvodu se mohou těšit na komfortní bydlení v těsné blízkosti obřích ploch zeleně, zároveň však se skvělou dostupností centra města.

Projekt Rezidence Vokovice II je zasazen v místech mezi Červeným vrchem a vodní nádrží Džbán, jen coby kamenem dohodil od Divoké Šárky. Jde o lokalitu, kde převládá původní zástavba rodinných domů a která působí poklidným, snad až maloměstským dojmem. Stačí však popojít několik kroků směrem k Evropské třídě a pro jízdu hromadnou dopravou jsou na výběr nejen zastávky autobusů, tramvají a metro, ale dokonce i nádraží. 

Zdroj/foto: DARAMIS

Dvě věže  

Bytový dům Rezidence Vokovice II tvoří dvojice vzájemně propojených elegantních věží s pěti nadzemními a třemi podzemními podlažími. V nabídce je celkem 43 bytových jednotek o dispozicích 1+kk až 4+kk s obytnou plochou od 35 do 103 metrů čtverečních. Obzvlášť atraktivní jsou ty ve vyšších poschodích, z jejichž oken se budou otevírat překrásné výhledy na Divokou Šárku i panorama hlavního města. Všechny byty mají příjemnou terasu nebo balkon, dřevěná okna s trojsklem, dřevěnou podlahu – na výběr je několik dekorů – a vstupní dveře s bezpečnostním kováním. Dále je součástí jednotek příprava na klimatizaci a příprava na elektrické žaluzie. Ke každému bytu patří vlastní sklep a parkovací stání, přičemž další stání lze přikoupit. Samozřejmostí pak je možnost instalace dobíjení pro elektromobily. Bytový dům bude vybaven systémem centrální rekuperace a v přízemí nabídne nebytový prostor, který poslouží pro nějaký menší obchod nebo služby. Všichni rezidenti budou moci využívat privátní oplocenou zahradu.  

Zdroj/foto: DARAMIS

Koupání, fotbal, tenis i golf

Rezidence Vokovice II je situována v těsné blízkosti jedné z největších ploch zeleně v hlavním městě. Oblast přírodní rezervace Divoká Šárka s rozlohou přes 25 hektarů je protkaná hustou sítí stezek a láká k nekonečným procházkám i cyklistickým projížďkám kolem bizarních skalních soutěsek, pod náhorními plošinami a údolím Šáreckého potoka. Blízkou vodní nádrž Džbán lze v letních měsících využít ke koupání a různým vodním sportům a za tuhých zim se její hladina promění v bruslařskou plochu. Sousední sportovní klub Aritma Praha nabízí fotbalové hřiště, beach volejbal a tenisové kurty. Hned vedle sídlí golfová driving range.

Zdroj/foto: DARAMIS

International School of Prague v Nebušicích 

Veškerá občanská vybavenost je v nejbližším okolí, rodiče školou povinných dětí jistě ocení blízkost vyhlášené International School of Prague v Nebušicích. Dalším benefitem vynikající lokality Prahy 6 jsou důležité dopravní tepny. Po Evropské třídě se lze snadno napojit na Pražský okruh a tunel Blanka pomůže s rychlým přejezdem do dalších čtvrtí hlavního města i mimo něj. Ruzyňské Letiště Václava Havla je vzdálené pouhých patnáct minut jízdy. Jak jsme zmínili v úvodu, na metro a zastávky autobusů, tramvají i nádraží rezidenti dojdou za několik minut. Bezkonkurenčně nejrychlejší cestu hromadnou dopravou do centra města nabízejí železniční spoje.

Konec roku 2023

Stavba Rezidence Vokovice II byla zahájena tento měsíc, kolaudace se plánuje na konec roku 2023. Developerem projektu je česká realitní a investiční společnost Daramis, která na trhu působí již od roku 2000, úspěšně realizovala 23 projektů s více než 3300 bytovými jednotkami a pro nejbližší budoucnost plánuje dalších osm.

Autor: Roman Zvarič

Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky