Real Estate Blog

the latest news
Výsledky vyhledávání

Blog List – Sidebar Left

A blog (a truncation of the expression „weblog“)[1] is a discussion or informational website published on the World Wide Web consisting of discrete, often informal diary-style text entries („posts“). Posts are typically displayed in reverse chronological order, so that the most recent post appears first, at the top of the web page. Until 2009, blogs were usually the work of a single individual,[citation needed] occasionally of a small group.

Manifesto Kulturní pop-up obsadí Masarykovo nádraží

Manifesto Kulturní pop-up obsadí Masarykovo nádraží

Brownfieldu v okolí Masarykova nádraží se dočasně ujme nezisková organizace reSITE. Ta zde ve spolupráci s Aerofilms a řadou partnerů promění pozemek v pop-up market kombinující kulturu a street food.

Penta zahájí přestavbu Nuselského pivovaru

Už v druhé polovině příštího roku chce začít investiční skupina Penta s přestavbou areálu bývalého Nuselského pivovaru v Praze. V první fázi by se měly odstranit provizorní stavby na území.

Rezidence Michelangelova: Nový projekt JRD ve Strašnic...

Developer JRD v březnu uvedl na pražský realitní trh svůj druhý letošní projekt, strašnickou Rezidenci Michelangelova. Architektonicky výrazně řešený dům nabídne 27 energeticky pasivních bytů a jeho výstavba započne v květnu příštího roku, dokončení je pak plánováno na podzim 2020.

Lanýžový Mikuláš v Atelieru Kalina

Lanýžový Mikuláš v Atelieru Kalina

Mikuláš jako symbol odměny? Pokud vás doposud tento tradiční český svátek spíše nechával chladnými, nechte se uchvátit mikulášskou nadílkou v pražském Atelieru Kalina. Protože každý svátek je zejména o příjemných zážitcích.

Lanýžový festival s italskými víny v Bellevue

Lanýžový festival s italskými víny v Bellevue

Sezona lanýžů je v plném proudu, nemůžete je minout ani v pražském Bellevue, kde gastronomickému zlatu zasvětili na podzim hned dva týdny. Speciální menu bude exkluzivně spárováno s víny tří vyhlášených italských vinařských domů.

Profesionální sous vide zvládnete i ve vaší kuchyni

Vejce 63 vystihuje vaření ve vakuu. Metoda sous vide není v kuchyních žádným gastrotrendem, šéfkuchaři napříč fine diningovým polem si bez ní často neumí představit vaření. Masa jsou šťavnatá a plná vůní, zelenina chutná a přesně na skus, zmíněné ztracené vejce exkluzivní – přitom nejde o nic složitého a nedostupného…

Porovnejte nabídky